Warm, op maat en effectief !

 

Wie ben je, wat drijft je, wat geeft en kost je energie? Wat wil je? Wat doe je graag? Waar ben je van nature goed in? Hoe profileer je jezelf en zet je je sterke kanten in de verf zonder jezelf te moeten verliezen ?

 

Herken je je in een of meerdere van deze situaties?

 • Ik voel me gestresseerd door mijn werk en futloos. Wat kan ik hieraan doen?
 • Ik heb het gevoel dat ik steeds bezig blijf, dat ik me niet kan afsluiten van mijn werk. Hoe vind ik een beter evenwicht tussen mijn werk en mijn privéleven?
 • Ik heb een nieuwe baas gekregen waarmee het helemaal niet klikt. Ik voel me hierdoor gefrustreerd. Hoe kan ik hier best mee omgaan?
 • Hoe krijg ik meer voldoening en plezier in mijn job?
 • Ik loop steeds tegen dezelfde dingen aan? Hoe kan ik dit het beste aanpakken ?
 • Ik heb het gevoel dat ik in mijn job niet kan tonen waar ik echt goed in ben. Wat kan ik hieraan doen?
 • Welk werk past er echt bij me? In welke organisatie kan ik het beste van mezelf geven?
 • Ik doe mijn job al heel lang. Is het tijd voor iets anders of blijf ik beter?
 • Ik zou graag mijn talenten beter benutten in mijn job. Hoe kan ik dat doen?
 • Ik heb het gevoel dat ik op een kruispunt zit in mijn loopbaan. Welke richting ga ik best uit?
 • ...

Dan kan loopbaanbegeleiding jou helpen om te ontdekken wat je wel gelukkig maakt en energie geeft.

 

Loopbaanbegeleiding met de kerntalentenmethode?


Tijdens de eerste 4 uur loopbaanbegeleiding brengen we je kerntalenten in kaart. Hierdoor heb je een fundament dat je levenslang helpt om positieve en duurzame keuzes te maken vanuit wie je bent, wat je intrinsiek motiveert en wat je goed zal kunnen.
Via de kerntalentenmethode leggen we op een korte en krachtige manier je meest essentiële talenten bloot en linken ze meteen aan jouw persoonlijk en professioneel levensverhaal. We geven je objectief zelfinzicht, meestal een aha-erlebniss. Dit geeft je een boost in zelfvertrouwen en verhoogt je zelfsturend vermogen.

In de volgende 3 uur onderzoeken we samen jouw competenties, interesses en waarden. We vissen uit welke richting professioneel bij je past zodat je de juiste keuzes maakt om je potentieel optimaal te benutten. Je krijgt tips & tricks om snel positieve stappen te zetten in de juiste richting. We bepalen hoe je in de toekomst zélf proactief het heft in handen neemt om prioriteiten en doelen te stellen die bij je passen, om uit te zoeken wat nodig is om deze te bereiken en om je carrière vorm te geven. Tenslotte zit jij aan het stuur van je loopbaan.

Een loopbaanbegeleiding doen we samen. We houden steeds rekening met je work-life balance en maken samen de essentiële verbinding tussen je hoofd, je hart en je ziel, tussen ratio en emotie.

Wij kijken er naar uit om samen met jou aan de slag te gaan om de gouden draden in je leven te spinnen tot een prachtige loopbaan.